Navigation

Despre noi

Produsele noastre se adreseaza persoanelor care au implinit 18 ani!

Fumatul dauneaza grav sanatatii. Nu incepeti sa fumati!

tutungerie.net este tutungeria de azi si de maine care isi propune sa satisfaca cerintele fumatorilor eco sau clasici oferind constant produse din tutun , accesorii si consumabile cit si produse pentru vapat , e-lichide , consumabile si accesorii.

Produsele noastre reprezinta  o alternativa a fumatului clasic de tigarete si anume :

RYO ( Roll Your Own )

Aceasta metoda de a confectiona singur propriile tigari, mai este cunoscuta si sub denumirea de MYO (Make Your Own) sau RYO (Roll Your Own).


Adoptand aceasta metoda, sigur veti face economii importante la bugetul dumneavoastra. Oferim din stoc tuburi de tigari goale pentru injectat tutun, aparate manuale si electrice pentru injectarea tutunului, tutun original de fabrica ambalat si timbrat, foite, filtre si aparate pentru rularea tigaretelor, tabachere şi multe alte accesorii.

Folositi numai tutun original ambalat si timbrat. Acesta poate fi tutun firicele, tutun tocat, tutun pentru rulat sau tutun de pipa. Tuburile comercializate de noi, pot fi incarcate/injectate cu orice tip de aparat electric sau manual pentru injectarea tutunului.

Printre produsele noastre gasiti tuburi cu filtru alb sau rosu, tuburi negre, tuburi cu filtru de 15 mm, 20 mm şi chiar cu filtru de 25 mm, acestea din urma conferind o filtrare mai eficienta şi o importanta economie de tutun.

VAPAT 

Tigara electronica este o inventie relativ noua, raportat la secolul in care traim, dar care devine din ce in ce mai populara drept alternativa pentru fumatul de tutun. Desi toata lumea stie ca fumatul nu este un obicei sanatos, renuntarea este extrem de dificila si in unele cazuri poate provoca ea insasi probleme de sanatate.Tigara electronica apare ca o solutie salvatoare tocmai pentru ca nimic din functionarea ei nu are legatura cu tutunul sau cu arderea acestuia. Prin simpla conectare a bateriei la un atomizor, o tigara electronica poate transforma orice e-lichid pe care il preferati in vapori dintre cei mai aromati si densi, care satisfac nevoia de a fuma tutun a oricarui fumator, indiferent de istoricul obiceiurilor sale.

 

www.tutungerie.net este proprietatea:

S.C RNC SHOP TRADING S.R.L

CUI: 35499125

Nr. Reg. Comertului: J40/9266/2008

 

Viziteaza site-ul tutungerie.net pe ShopMania
Powered By OpenCart -


Note: If you are not legally allowed to purchase our products in your state,
Please do not enter this site. Thank you.