Navigation
News

Tigari electronice vs.produsele din tutun Incalzit(IQOS si GLO)

Directia de Sanatate Publica din Marea Britanie (Public Health England) sustine in comunicate de pe site-ul oficial, pe baza informatiilor disponibile in prezent ca:” vapat-ul este cel putin cu 95% mai putin daunator decat fumatul, astfel incat mai multi fumatori sa fie incurajati sa 
07/08/2019

Cum Faci o tigare ?

Tigarile au patru componente de baza: bara de tutun; Hartia de tigarete in jurul barei de tutun; Zona de filtrare;Filtrul si hartia de filtru in jurul zonei de filtrare. Tutunul in bara de tutun include lamina (partea plata a frunzei de tutun), tutun (tulpina frunzei), si lamina extinsa. 
23/07/2015

Soiuri de tutun

Virginia Tutun Virginia, este numit dupa statul american in care a fost cultivat mai intai. Se mai numeste si "tutun de culoare deschisa", pentru ca  are o culoare galben / portocaliu in timpul intaririi. Se dezvolta foarte bine in regiunile subtropicale cu ploi usoare, cum ar fi 
23/07/2015

Fumat sau vapat ?

Nu ne propunem sa aflam raspunsul ,  asa cum puteti observa din paginile site-ului nostru "Totul pentru FUMAT si VAPAT "  oferim in aceiasi masura atit produse pentru fumat cat si pentru vapat. Mai jos gasiti o lista cu unele produse chimice care fac diferenta intre 
21/07/2015

Tigari electronice vs.produsele din tutun Incalzit(IQOS si GLO)
06:43 07/08/2019

Directia de Sanatate Publica din Marea Britanie (Public Health England) sustine in comunicate de pe site-ul oficial, pe baza informatiilor disponibile in prezent ca:” vapat-ul este cel putin cu 95% mai putin daunator decat fumatul, astfel incat mai multi fumatori sa fie incurajati sa realizeze tranzitia de la fumat la vapat ”. Utilizarea constanta de catre nefumatori, in special tineri, este rara ; tigarile electronice nu submineaza eforturile de combatere a fumatului. Fumatorii ar trebui sa fie incurajati sa treaca la utilizarea exclusiva a tigarilor electronice.

In 2018, Directia de Sanatate Publica din UK a analizat si informatiile legate de produsele din tutun incalzit, cum ar fi IQOS, si a concluzionat ca:

" Dovezile disponibile sugereaza ca produsele din tutun incalzit ar putea fi  mai putin nocive decat tigarile normale dar mai nocive decat tigarile electronice cu lichid ( dispozitive de vaping ) ”

" Comparativ cu tigarile clasice, produsele din tutun incalzit ar putea sa expuna utilizatorii si persoanele din jurul lor la un nivel mai scazut de particule si compusi nocivi sau cu potential nociv. Nivelul reducerii indentificate variaza de la un studiu la altul . ”

Opinia acestei autoritati este similara cu alte evaluari ale produselor din tutun incalzit. Comisia pentru evaluarea toxicitatii din UK a concluzionat, dupa analiza dovezilor disponibile ca ” exista un potential de reducere a riscului pentru fumatorii care se decid sa utilizeze produse din tutun incalzit in loc sa fumeze tigari normale. ”

Concluziile conform carora tigarile electronice cu lichid sunt cu 95% mai putin nocive decat cele clasice, au la baza numeroase studii efectuate in cei  aproape 15 ani de cand acestea au aparut pe piata.

In ceea ce priveste tigarile cu tutun incalzit tip IQOS sau GLO exista deocamdata prea putine studii pentru a putea avea o baza solida pentru niste concluzii concrete.

Comunicat PHE (Public Health England) "Cel mai bun lucru pe care il poate face un fumator pentru sanatatea sa este sa renunte la fumat. Totusi exista dovezi din ce in ce mai clare ca tigarile electronice sunt semnificativ mai putin nocive pentru sanatate comparativ cu tigarile. Guvernul va sprijini consumatorii ca acestia sa renunte la fumat si sa inceapa sa utilizeze produse mai putin nocive care contin nicotina . ” 

 

 Viziteaza site-ul tutungerie.net pe ShopMania
Powered By OpenCart -


Note: If you are not legally allowed to purchase our products in your state,
Please do not enter this site. Thank you.